week 33 woensdag (7,0 km; 20,0 C; zonnig)

Gisteren was de bedoeling te gaan hardlopen, maar ik zag helaas een vergadering op mijn werk over het hoofd. Niet getreurd, vandaag was ook goed. Ook mijn plan om hetzelfde te doen als afgelopen maandag maar dan wat versnellinkjes er bij heb ik aangepast. Het leek me wel een goed idee om er een milde intervaltraining van te maken. Inlopen naar het beginpunt aan de Krommeweg, 10 X 200m afgewisseld met 200m rust (wandel/dribbel/wandel), en dat dan weer afgesloten met uitlopen naar het beginpunt bij mijn werk. Dit kwam uiteindelijk uit op 7 kilometer.
Het was een beetje benauwd, broeierig, maar verder aangenaam loopweer.

Dit bericht is geplaatst in Blote voeten. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *