week 26 zondag (3,0 km; 18,0 C; zonnig)

Nadat ik vorige week zondag een beetje teveel last van het gevoelige plekje had naar mijn zin besloot ik de volgende training, voor dinsdag gepland, over te slaan. Helaas had ik vrijdag geen tijd, en toen was er ineens weer een week voorbij. Uiteindelijk misschien zo slecht niet.
Zoals gebruikelijk gingen de eerste 2 stukjes van 2 minuten gepaard met stijfheid, gevoeligheid, maar daarna ging het goed. Ook, vandaag, ‘the day after’, geen napijn. Dinsdag de volgende stap: 1-2-1-3-1 met 2 minuten wandelen tussendoor. Moet kunnen.

Dit bericht is geplaatst in Blessure, Blote voeten. Bookmark de permalink.

1 Response to week 26 zondag (3,0 km; 18,0 C; zonnig)

  1. Yvonne schreef:

    Dat klinkt (na een weekje rust) wel hoopvol, geen last vandaag! We blijven duimen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *