1000 km

Het lijkt me wel een leuk idee om elke 1000 km een foto te maken van de fiets op de plek waar ik dan ben. Dat zal misschien niet altijd mogelijk zijn, maar dan toch zo dichtbij mogelijk.

Vanmorgen, terwijl ik naar mijn werk fietste, het zal zo rond kwart over vijf geweest zijn, was het zover, het eerste duizendtal was volbracht. En dan krijg je dit:

 

 

 

 

 

 

 

Die km-teller is nog wel aardig, maar de foto van de fiets slaat eigenlijk nergens op. Zelfs als je het weet kun je nauwelijks zien dat die aan de achterkant is van het station van Zwijndrecht, en dat er zoveel reflecterende onderdelen aan de fiets zouden zitten had ik ook niet gedacht.

Die eerste duizend kilometer zijn eigenlijk best snel gegaan vind ik. Ongeveer de helft woon-werkverkeer denk ik, de fietstocht in de herfstvakantie, de reis van Amsterdam naar Leiderdorp op de eerste dag, de reis van Dordt naar Amsterdam afgelopen woensdag voor de eerste beurt en dan nog wat kleinere tochten. Het klopt vast. 🙂

Voor de calibratie van de km-teller heb ik gebruik gemaakt van mijn gps-horloge, en momenteel is het zo dat ze nagenoeg aan elkaar gelijk zijn bij de dagelijkse tochtjes. Voor mij nauwkeurig genoeg.

3 reacties

 1. Yvonne

  Je bent inderdaad goed zichtbaar met je fiets 😉

 2. Tobias

  En vergeet onze duintocht niet van Haarlem via IJmuiden naar leiden
  Fijn idee dat je goed zichtbaar bent!

  • Peter

   Inderdaad, die was er ook nog. Heerlijk voor de wind door de duinen. Was een gezellige dag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2024 Onderweg

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑