Mijn blog heb ik schandalig verwaarloosd. Niet dat dat echt erg is, maar nu er een nieuwe fietsvakantie aan zit te komen heb ik toch weer de behoefte er iets mee te doen. Eerst maar eens het duizendtallenproject bijwerken.

Het 3000 km punt kwam voorbij op 3 juni 2018 tijdens een ritje op het Eiland van Dordrecht. Of ik dat ritje ging maken om dit punt te passeren weet ik niet meer.

     

 

 

 

 

 

 

Op 2 augustus, tijdens onze hete zomervakantie, werd tussen Exmorra en Bolsward het 4000 km punt bereikt. Als je goed kijkt zie je in de achtergrond het kerkje van Exmorra.

 

 

 

 

 

 

En toen ik begin oktober een driedaagse tocht via Ellemeet en Katwijk naar Haarlem maakte was ik nog maar net op Flakkee aangekomen toen het g000 km punt zich aandiende. Ik had kort daarvoor in de Hoeksche Waard nog in de miezerregen gereden, maar inmiddels was de zon doorgebroken.

 

 

 

 

 

 

En tenslotte ben ik op 11 februari uit mijn werk via een omweg (Ridderkerk, brug over Noord, Sliedrecht) naar huis gegaan omdat ik anders net als bij de eerste foto uit de serie een foto in het donker had moeten maken. Dat ziet er toch minder leuk uit. Voor wie het niet herkend, dit is in Sliedrecht.

 

 

 

 

 

 

Het 7000 km punt zal ik waarschijnlijk een van de komende weken bereiken. Stay  tuned!