Het is al weer een poosje geleden dat ik mijn laatste berichten hier achterliet. Op 15 januari liep ik mee met de Trias Trainingsloop in Dordrecht. Ik vond 10km wel genoeg, en de zelfgeklokte tijd was 54’04”. Dat viel me een beetje tegen, maar eigenlijk was het voor mijn doen niet echt slecht.
Wel slecht was dat ik daarna 2 weken niet gelopen heb. Cursussen en drukke verplichtingen thuis gooiden roet in het eten, en ik merk dan wel dat het o zo makkelijk is om in de door mij gevreesde dip te vallen. Gelukkig zag ik het gevaar nog op tijd. Zondag 29 januari liep ik weer 10km, als training, maar voor mijn doen behoorlijk vlot. En sindsdien zit de gang er weer een beetje in.
Afgelopen zaterdag 10X (400m + 400m p) met 1900m in- en uitlopen, en dat voelde ik wel de volgende dag. Op zondag dan ook maar een rustig 7km rondje gelopen.
Vanmorgen moest ik de auto naar de garage brengen voor een grote beurt, en toen ik daarvan teruggekomen was, besloot ik om eerst te gaan lopen voor ik naar mijn werk ging. Ik kan mijn werktijden gelukkig behoorlijk vrij zelf indelen. Ik heb erg genoten van dit uitje dat ik mezelf onverwacht schonk. Na het lopen op mijn gemakje afgekoeld en gedoucht, en daarna was ik om half twaalf op mijn werk. Dat compenseer ik de komende week wel weer.