Dat kunnen we kort houden, ik heb niet veel gedaan. In de ochtend een wasje. Het weer was zo droogzaam dat ik het wel aandurfde om mijn beide fietsonderbroeken tegelijk nat te maken.

Ik had al lopen spieden wie ik zou aanspreken, want ik wilde mijn powerbank weer even goed opgeladen hebben. Mijn telefoon wordt meestal tijdens het fietsen goed opgeladen, maar mijn Garmin horloge loopt ook op stroom, en terwijl ik dit verslag tik raakt mijn telefoon toch ook weer leger.

“Mag ik u wat vragen?”

“U mag alles vragen”

Zo begon het, en voor ik wist zat ik bij Jan en Mathilde uit Hummelo op de koffie. Later in de middag werd ik ook nog uitgenodigd voor een biertje. Volop genoten van de Achterhoekse gastvrijheid en we hadden het gezellig met elkaar.

Verder gelezen en aan het eind van de dag nog even naar downtown Verdun gewandeld.