Dag 7, naar de camping die geen camping is

Thuis al had ik contact opgenomen met de eigenaars van b&b Le Paradis in Buxerulles. Naar verluid zou je voor een geringe vergoeding bij hun in de boomgaard mogen kamperen. En als je wilde kon je ’s avonds voor 27,50 bij hun aan tafel voor een viergangendiner. Dat leek me wel wat.

Doordat ik niet in Charny kon kamperen was ik vanuit Verdun al dichter bij de bestemming dan ik tevoren bedacht had. Gezien de warmte vond ik dat geen probleem.

De route was niet heel spectaculair en op het laatst zelfs nogal vermoeiend, want vanuit Saint-Mihiel was het vanuit het Maasdal constant klimmen tot een hoogte van zo’n 380 meter. Zo hoog was ik nog niet deze reis. Het gaat zeker nog hoger worden, maar niet de komende dagen al.

Net in Saint-Mihiel ontwaarde ik een bakker met een terrasje. Daar zouden er meer van moeten zijn!

Ik werd hartelijk ontvangen door Annelies en Cees, ik kreeg te zien waar ik mijn tentje mag opzetten (straks, als het wat afgekoeld is) en waar de overige voorzieningen waren.

Ik heb nog wat zitten puzzelen of ik de route nog zal aanpassen vanwege de warmte, maar ik laat het maar zoals het is. Morgen proberen om half zes op de fiets te zitten.

1 reactie

  1. max

    wat ben je lekker vroeg 🙂 ik dacht even dat er weer geen camping was maar dit klinkt prima zo. veel plezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2024 Onderweg

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑