De kop

is er weer af, zoals dat dan heet. Ik twijfelde erg of fitnessruimte van de atletiekclub vandaag al weer open was, maar ik besloot toch maar te gaan. Hoewel de zaal officieel om 10.00 uur open gaat stond ik om een minuut voor tien op de loopband. Zeven kilometer gelopen in een rustig tempo. Ik denk dat het wijs was het hier even bij te houden, nu ik weer thuis ben merk ik dat ik een paar gevoelige plekjes op mijn voeten heb. Niet ernstig, niet verontrustend, maar als ik was doorgegaan (van tevoren had ik 8 km in gedachten) dan had ik er vermoedelijk veel meer last van gehad.
Komende week wil ik op dinsdag, vrijdag en zondag lopen. Dinsdag en vrijdag eens kijken of ik iets kan met de programmaatjes die je ook kan lopen op de band, zondag een wat langere duurloop, maar langer dan 8 kilometer hoeft niet.

4 reacties

 1. Karl

  Hoi Peter,
  Goed om te lezen dat je weer begonnen bent, ik hoop dat het voorspoedig blijft gaan.(Trouwens nog de beste wensen).Ik heb een kleine dip(hoop ik),2 weken geleden lekker aan het lopen krijg ik na 11 km een pijnscheut door mijn linker achilles. Gestopt maar bleef paar dagen pijnlijk na 6 dagen weer gelopen weer pijnscheuten na 4km.Weer rust na 5 dagen weer gelopen toen 6,5 km kunnen lopen weer last.Ik wandel wel veel ook op blote voeten dat gaat goed.Vanochtend lekker gewandeld, maar hoe nu verder?? Ik wil deze week kijken om woensdag 7,5 km te lopen en dan zondag weer.Als dit goed gaat langzaam verder en anders maar een langere periode rust(baal,baal!!)Maar ja een achilles blessure zal ik maar serieus nemen,heb je nog tips??
  Ik heb trouwens die 6,5 km op blote voeten kunnen lopen(-4 gr), maar het was droog dus het ging super geen last gehad van de kou of van bloedblaren.
  Ik hoop dat het bij jouw voorspoedig blijft gaan dan zien we elkaar misschien bij de Venloop als ik het haal.
  Groetjes Karl

 2. matthijs

  Heb laatst i.v.m. een gratis kaartje ook eens op de lopende band gelopen, viel me mee, na de eerste minuten, lijkt wel wat te veren dat ding, klopt dat,
  De laatste keer dat ik buiten op blote voeten gelopen heb was 30 12, een stukje van 1500 meter, omdat ik een meertje nog niet vertrouwde, en ook door broek in waterland, mensen reageren nouwelijks verbaasd als je op blote voeten met schaatsen in de hand door de polder rent.

 3. Annebet

  he die papaaa
  leuk eindelijk je web log gevonden.
  veeel plezier rennen.
  Kus annebet

 4. Bob Stultiens

  Hallo Peter, je “moet” weer gaan beginnen hoor. Er staan in Eindhoven nog behoorlijk wat BV-km’s te wachten!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2024 Onderweg

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑