Het is al weer een poosje geleden dat ik hier een bericht achter liet. Het begint geleidelijk aan wat kouder te worden, maar voor de tijd van het jaar is er natuurlijk geen reden tot klagen. Volgens Teletekst wordt het a.s. donderdag zelfs een graad of 17! Nog steeds prima weer voor een blootvoeter dus.
Afgelopen week heb ik bedroevend weinig gelopen. Nadat ik dinsdag 200 meter intervallen op de baan had gelopen (10 keer, hetgeen inclusief elke keer 200 meter wandelen/dribbelen plus 1 km in- en uitlopen resulteerde in 6 km totaal) is het er afgelopen week niet meer van gekomen.
Het pijnlijke plekje in mijn linkervoet blijft aanwezig. Als ik op de baan loop heb ik er nog het minst last van, maar op stoepen met ongelijke tegels, en vooral op klinkerstraatjes is het toch wel vervelend. Aangezien ik vanmiddag vanwege RSI-achtige schouderklachten toch naar de fysiotherapeut moet zal ik daar eens om advies vragen. Misschien is het verstandig om een paar weken rust te houden. Op zich zou ik dat niet zo erg vinden als het duidelijk is dat het gaat helpen. Wat ik niet hoop is dat het duidt op een anatomische afwijking waar verder niet veel aan te doen is. George schijnt dat te hebben, die kan wel BV hardlopen op bosgrond, maar niet op asfalt. Het zou mij niet kunnen schelen om alleen op bosgrond te kunnen lopen, maar waar haal ik het bos vandaan? 🙂 Het Mastbos is denk ik het dichtst bij, maar om nou elke keer eerst ruim een half uur in de auto te moeten zitten voor ik ga hardlopen. Ik vind het juist ideaal van hardlopen dat je met je sport kan beginnen zodra je de voordeur achter je dicht trekt.
Nou ja, we wachten het nog maar even af.