Omdat we vandaag (op bescheiden schaal) de verjaardagen van mijn (nu) 19-jarige zoon (gisteren jarig) en van mezelf (morgen jarig) zouden vieren had ik besloten vroeg op te staan en bij het eerste ochtendkrieken op pad te gaan. Het werd iets later, maar niet veel. Na wat geaarzel over wat ik precies aan zou trekken (volgens Teletekst was het in R’dam 7 graden) ben ik uiteindelijk om kwart voor acht de deur uit. Voor het eerst weer eens in lange tight, en onder mijn shirtje met korte mouwen een singlet aangetrokken. Was uiteindelijk misschien allemaal niet echt nodig geweest, maar heb het toch niet echt te warm gehad.
Ik had een route van ongeveer 14,5 km bedacht, en dat verliep best goed. Prettig om te merken dat de afstanden weer steeds langer kunnen worden zonder dat ik er pijntjes aan over houdt. Binnenkort moet ik toch eens over de 10 mijl heen kunnen lopen, dat is tot nu toe nog steeds niet gelukt. Of laat ik het zo zeggen, met mijn opbouw sinds de zomervakantie was ik daar nog niet aan toe.
Afgelopen week 38,5 km gelopen, als het de komende week wel lukt om 4 keer te lopen moet ik toch wel over de 40 km heen kunnen komen.