De temperatuur was de afgelopen nacht aanmerkelijk meer gedaald dan de afgelopen weken. Ik had in plaats van een singlet daarom uit voorzorg maar een gewoon shirt aangetrokken, vooral ook omdat ik vanwege mijn voet niet zeker wist of ik wel voldoende kon hardlopen om op temperatuur te komen. Maar het ging eigenlijk verrassend goed. De eerste paar honderd meter was het nog wat fris, de straat voelde ook koud aan mijn voeten, maar toen ik eenmaal op temperatuur was liep het heerlijk. Zo heerlijk dat ik ook besloot om het rondje wat groter te maken. Uiteindelijk ongeveer 1700m gelopen, en dat is ten opzichte van mijn verrichtingen afgelopen zondag niet veel, maar meer dan ik had durven hopen na de pijn in mijn rechtervoet de afgelopen dagen.

Gistermiddag ben ik nog even naar Aquapulca gelopen, het zwembad waar ze pasjes verkopen om op de atletiekbaan van Parthenon en Hercules te mogen lopen als niet-lid. Ik had al eens van Dippides op Chat’n’Run gehoord dat die mogelijkheid bestond. Waar ik helaas niet echt op gerekend had was dat ik ook een pasfoto nodig zou hebben, dus ik keerde jammer genoeg weer onverrichterzake terug.

Ik had mijn fototoestel meegenomen om de huidige situatie bij de spoorwegovergang bij de Laan der Verenigde Naties nog maar eens vast te leggen. De spoorwegovergang is sinds maandag dicht voor gemotoriseerd verkeer omdat er een tunnel aangelegd gaat worden. Ik weet zeker dat ik het over een aantal jaren leuk vind om nog eens te kunnen zien hoe het er vroeger ook al weer uit zag, dus vandaar de foto’s. Ik zal ook het komend jaar geregeld wat nieuwe foto’s maken, en ik zal een selectie van die foto’s ook hier op het log zetten.