Gevonden

Nadat ik me vandaag in en om het huis voldoende verdienstelijk had gemaakt (vond ik zelf) was ik om vier uur zo ver dat ik ook nog wel even kon gaan hardlopen. De voeten voelden goed, het weer was (bij vertrek) heerlijk, dus niets kon mij weerhouden om mijn 12 km route weer eens te doen. ’t Was op 19 maart voor het laatst geweest dat ik deze route liep. Het ging prima, het was mooi weer, en dan krijg je vanzelf ook meer commentaar onderweg. Onbetwist nummer een blijft toch wel "hee, ben je je schoenen kwijt?".
Ik liep iets langzamer dan 6 min/km, en daar was ik erg tevreden over. Onderweg wel nog vergast op een aantal buien, maar gelukkig pas op een moment dat ik al door en door warm was, en dan kan het me niet veel schelen. Soms is het wel lekker zelfs.
Toen ik bijna thuis was, kwamen twee dames me op de fiets tegemoet, en een van beide zei: "ik heb ze daar zien liggen hoor!". Kijk, en daar kan ik dan wel weer om lachen.

Gisteren bij de mail een berichtje van Wouter Buist (een trainer die in Pose techniek is ‘afgestudeerd’) die ook meer met blote voeten aan het doen is. Hij mailde me dat onlangs al. Hij had met belangstelling mijn weblog gelezen. Wouter gaat binnenkort een workshop "Blootsvoets hardlopen" geven. Nou hoef ik van Wouter op zich niet te leren hoe ik BV moet hardlopen, maar gezien zijn Pose achtergrond is het misschien toch wel interessant. En het kost maar een tientje, dat is in vergelijking met al die Pose-clinics peanuts. Op zijn website meer informatie.

2 reacties

  1. Dick

    Peter,
    Als je aan die workshop mee doet, op welke lokatie ga je dat doen? Misschien (ik moet er nog over denken) ga ik ook, voor mij is Soest wel lekker dichtbij.
    Dat ik twijfel is eigenlijk omdat ik twee jaar geleden voor BK heb gekozen, en niet voor Pose. Maar ik vraag me af of Wouter nog steeds Pose aanhanger is?

  2. Peter

    Als ik ga wordt het ook Soest. Qua reistijd maakt het denk ik niet veel uit voor mij, maar qua timing is 4 mei gunstiger. Toch zal het ivm de verhuizing van mijn werk net in die week pas op het laatste moment zijn dat ik kan beslissen wel of niet te gaan. Zou wel een leuke gelegenheid zijn om je te ontmoeten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2024 Onderweg

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑