Groenevalleienroute dag 1

Dordrecht – Goes 89 km

Gisteravond  de allerlaatste spullen gepakt, dus toen ik naar bed ging stonden de tassen helemaal klaar te wachten op wat komen ging. Alleen vanmorgen nog even de bolletjes smeren en een paar koppen koffie drinken.

Het was sinds gisteren behoorlijk afgekoeld, en dat was best prettig. Met mijn fleecevest aan ging ik op pad, uitgezwaaid door mijn liefje. Grote delen van de route kende ik al, alleen het laatste stuk vanaf Zierikzee had ik volgens mij nog niet eerder gedaan. Heel boeiend was het allemaal niet, maar goed, daar ging het nu ook niet om. Een beetje jammer was de motregen die geregeld viel. Niet hard genoeg om mijn regenjack er voor aan te trekken, maar uiteindelijk word je er toch behoorlijk nat van.

Inmiddels zit ik gedoucht op de bank bij onze Goese vrienden en vallen mijn ogen soms dicht. Misschien maar stoppen met schrijven voor het echt onzin wordt.

Nog even een plaatje van de Zeelandbrug en dan is het klaar voor vandaag.

Zeelandbrug

1 reactie

  1. Yvonne

    Had je toch wellicht beter deze kant op moeten fietsen, hier de hele dag droog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2024 Onderweg

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑