ik doe het niet

Kijk, als het nou begin van de winter zou zijn, en de mogelijkheid bestond dat dit soort winterse ongein nog weken zo niet maanden kon gaan duren, ja dan zou ik wellicht overwegen om al dan niet met schoenen aan te gaan lopen, maar nu begin ik er niet aan.

In de tweede helft van de week zegt het KNMI dat het al weer zachter gaat worden, en kijk eens wat de langere termijn verwachting is:

zondag 30 maart tot en met woensdag 02 april 2008
Afnemende neerslagkansen en verdere stijging van temperatuur tot waardes boven normaal.
maandag 24 maart 2008 11.31 uur

   
   

Dan ga ik niet lopen tobben in de kou. Maar stel je nou eens voor dat ik had bedacht dat de halve of hele marathon van Utrecht wel leuk op mijn CV zou zijn geweest. Je moet er toch niet aan denken…. Doe ik dan ook maar niet. Ik ga thee maken voor mijn arme gezin dat het een weekje zonder moeder moet stellen. De arme schapen. 🙂

1 reactie

  1. matthijs scaf

    Ja volgende week niet alleen op blote voeten, maar ook in een korte broek lopen, hoera!!
    (Dit is geschreven tijdens een zware sneeuwbui.)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2024 Onderweg

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑