Inderdaad…

heeft Bob natuurlijk groot gelijk. Het wordt de hoogste tijd om weer eens wat te gaan doen. Oktober lijkt nog ver weg, maar er moeten nog wel aardig wat kilometers afgelegd worden wil ik daar – in Eindhoven – zelfs maar een schijn van kans maken.
Vorige week vrijdag heb ik voor het eerst dit jaar weer buiten gelopen. Het was een graad of 7-8 denk ik, en hoewel het geasfalteerde fietspad nat en dus wat koud was bleek het goed te doen. Een klein piramidetje gelopen 1-2-3-4-5-4-3-2-1, met telkens een minuutje wandelen ertussen. Ik dacht dat dat wel rustig genoeg was, maar mijn kuiten waren zoveel geweld niet meer gewend en hebben hevig geprotesteerd. Zelfs gisteren voelde ik het nog wat.
Volgens het KNMI wordt het morgen drie graden met winterse buien. Dat klinkt nou niet echt van "vooruit met de geit", maar als het ook maar een beetje lijkt mee te vallen ga ik toch maar.

1 reactie

  1. Bob Stultiens

    Ik heb ook pas gisteren weer een paar minuutjes BV gelopen. Ik kan alleen ’s avonds lopen en het is me steeds te koud geweest. Hopelijk wordt het snel enkele graden warmer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2024 Onderweg

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑