Loopband, de eerste keer

Vanmorgen mijn eerste loopbandtraining gedaan. Ruim acht km in totaal, eerste twee 9,5 km/u, de volgende twee 10,0, daarna 10,5 en tenslotte weer 9,5.
Er staat een spiegel recht voor de loopbanden, en het is even wennen om jezelf alsmaar in het gezicht te kijken, vooral als dat gezicht steeds roder en natter wordt. 😉 Ik was vergeten om mijn handdoekje over de rand van het apparaat te hangen en daardoor liep er steeds meer zweet mijn ogen in. Das niet zo fijn. 🙁
De begeleider van Hercules herhaalde nog eens dat ik goed moest uitkijken voor blaren c.q. brandplekken. Dat is, zoals ik al verwacht had, best meegevallen. Ik heb aan mijn grote tenen een licht gevoelig plekje overgehouden, maar verder niks.
Ik vond wel het douchewater aan de lauwe kant, misschien dat ik voortaan thuis douche, maar ik zal eerst nog eens een andere kleedkamer proberen.
Dinsdag weer.

Nu nog als de wiedeweerga wat sintrijmpjes maken, en mijn surprise. Ja, we vieren het vanavond pas, dat heb je met werkende kinderen die niet altijd vrij kunnen krijgen als ze willen. Ik heb een beetje een haat-liefdeverhouding met het verschijnsel surprise. Op dit moment overheerst de haat even.

2 reacties

 1. Jannet

  Hoi Peter,
  Ik zit even je weblog te bekijken, (‘ken’ je natuurlijk wel van C’n’R) en las dat je misschien de M van Eindhoven wilt doen? Als je nou eens mooi en (grotendeels) onverhard wilt lopen kijk dan eens op http://www.dfwrunners.nl
  Ik weet niet of dat wat voor je is, verwacht geen grote hoeveelheden deelnemers (max. 30), geen publiek maar wel een prachtige omgeving en prima verzorging onderweg. Afstanden tussen halve en hele M.

 2. Peter

  Even een vlugge blik op de site, moet snel naar bed wegens vroege wekker morgenochtend. (Net een avondje sint achter de rug, erg gezellig.)
  Maar goed, de site zag er leuk en veelbelovend uit. Niet echt in de buurt, maar wie weet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2024 Onderweg

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑