Maandag,

wasdag, zeg ik er in gedachten dan automatisch achter. Maar de tijd dat de was vooral op deze specifieke dag plaats vond ligt al wel een poosje achter ons. Voor mij is maandag dan ook, zoals voor zoveel mensen, de eerste dag van een nieuwe werkweek.
Afgelopen week heb ik me vaak moe gevoeld, en ik probeer wat nu vaker op tijd naar bed te gaan in de hoop dat dat helpt. Het depressieve weer van de afgelopen week heeft zeker ook een bijdrage geleverd. De eerste dag van deze week ziet er alvast een stuk beter uit. Dat het geen zomerse dag is vind ik niet zo belangrijk, maar dat triestige weer "dat niets doet" om mijn moeder te citeren, daar houd ik niet van.
Tussen de middag 6 km gelopen. Het liep lekker, en als ik niet nog steeds zo’n zeurend gevoel in de buurt van mijn gluteus maximus had gehad was het helemaal perfect geweest. Het wordt tijdens het lopen niet of nauwelijks erger dus ik laat me er nog maar niet door weerhouden. Als het niet gauw minder wordt moet ik er toch maar eens een deskundige naar laten kijken. Met mijn voeten en mijn kuiten ging het overigens prima, dat dan weer wel.

2 reacties

  1. matthijs

    zijn er, als de ergste pijn voorbij isniet ook oefeningen voor die bilspier, enige tijd geleden repte je nog van achillespezen daar heb je oefeningen voor gedaan,en die achillespezen hoor ik nu niks meer over:)

  2. Bjorn Paree

    Vanwege de Olympische Spelen ben ik een tijdje niet op je weblog geweest. Goed te lezen dat je het loggen en lopen (of andersom) weer hebt opgepakt ; die 7H gaat een succes worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2024 Onderweg

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑