Gisteren weer op de vernieuwde atletiekbaan gelopen. Er is niet zoals ik dacht/vreesde een nieuwe toplaag aangebracht. Ik denk dat ze hem wel flink schoon hebben gemaakt, en tevens is de belijning opnieuw aangebracht. Zag er mooi uit. En het liep lekker, net als anders eigenlijk.

Ik heb na 2 km inlopen 8 X 400m (+ 400m) intervals gedaan, en daarna nog 2 km uitlopen. In totaal dus 10,4 km, een mooi begin van de loopweek. Als ik nu nog 8km op donderdag, 7 op zaterdag en 10 op zondag loop kom ik aardig op de gewenste 35 km uit.

Er was gisteren nog iemand op de baan aan het lopen en die deed op een gegeven moment ook 400-jes. Ik kon goed vaststellen dat hij net iets minder dan twee keer zo hard liep als ik. Tja, veel talent heb ik niet, dat is duidelijk, en dat wist ik ook wel natuurlijk, maar op deze manier word je wel heel hard met je neus op de feiten gedrukt. Afijn, erg vind ik het niet en voor iemand die zichzelf nooit als sporter zag ben ik met mijn prestaties toch al behoorlijk tevreden.

Van Brenda heb ik inmiddels gehoord dat er inderdaad grind (b)lijkt te liggen in het parcours van de Schweitzerloop. Ik zal de route van de week nog een keer langsfietsen om te zien hoe erg het is, maar het ziet er dus naar uit dat ik op zoek moet naar een andere loop.