Nog ruim dertig nachtjes slapen …

… en dan vertrek ik voor een fietstocht van ruim vijftienhonderd kilometer. Ik hoop dan iets meer dan drie weken later in Avignon aan te komen, alwaar ik met de bus van de firma Cycletours weer richting huis ga.

Voor de routebeschrijving maak ik grotendeels gebruik van de boekjes (twee stuks) van Paul Benjaminse naar Barcelona. Deze hebben als startpunt Eindhoven, maar het lijkt me veel leuker om gewoon vanuit Dordrecht weg te fietsen. Ik heb een stuk route zelf gemaakt, nou ja, ik heb de website van http://brouter.de dat grotendeels laten doen, om me van mijn huisadres bij de echte route in de buurt van Diest te brengen.

En aangezien ik niet naar Barcelona wil maar naar Avignon moet ik tijdig afslaan. Ook hierin word bijgestaan door de heer Benjaminse. Hij heeft bij Saint-Ambroix een aftakking van de hoofdroute gepland, en vanaf daar is het dan nog een kilometer of tachtig naar Avignon.

De komende weken zal ik zo nu en dan wat berichten plaatsen om mijn lezers (zijn die er wel?) en mijzelf wat meer in de stemming te krijgen. Nou is dat voor mij eigenlijk niet nodig, maar voor u, de lezer, mogelijk wel.

5 reacties

 1. john

  he leuk peter ik ga weer mee lezen of na lezen daar ik zelf ook weer op pad ga
  groet john

  • Peter

   Hoi John, leuk. Wat zijn jouw plannen?

   • john

    he peter
    ik vlieg week 25 naar aalborg(Denemarken) en fiets vanaf daar naar skagen om vanaf daar terug te fietsen naar huis

 2. Adri

  de tweede lezer meldt zich 🙂

  We verwachten dus regelmatig en berichtje.

 3. Go

  Hey Peter,

  Leuk dat te lezen.
  Van de voorpret word je ook al blij, toch?
  groetjes Go

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2024 Onderweg

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑