Rustig aan …

Ook deze week aardig gelopen. Ik had na maandag een aantal dagen geen tijd, maar dat heb ik in het weekend wel weer aardig goedgemaakt:

Maandag: 6km
Vrijdag: 9km
Zaterdag: 5km
Zondag: 10km

Alleen bij de 10km loop gisteren, die ik overigens heel rustig gedaan heb, mijn gemiddelde hartslag was 147, wat voor mij aan de lage kant is, kreeg ik op het eind een beetje zeurderig gevoel bij mijn rechterknie. Het werd niet echt vervelend, en ik verwacht dat als ik de komende week ‘verstandig’ loop dat het dan verder ook wel goed gaat. In geen geval verder gaan dan 10km zolang dat zeurderige gevoel terug blijft komen.

Voor de opbouw zou het overigens beter zijn als ik in staat zou zijn het lopen wat meer evenredig over de week te verspreiden. De komende week moet dat wel kunnen, ik ben tenslotte, afgezien van de maandag, de hele week vrij, dus een uurtje lopen moet er al gauw wel inzitten, en zeker als je kijkt naar het weer dat ze verwachten. Ik wil ook de komende week weer eens een intervaltraining doen.

1 reactie

  1. Bjorn Paree

    Toch weer een week met een 30 loopkilometers. Op dit moment haal ik dat niet maar daar komt spoedig verandering in.
    Je traint op Q-day een 5km. Denk dat ik niet meer dan een km heb gelopen. Op het Museumplein van bushalte naar biertent naar podium … 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2024 Onderweg

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑