soepel

Ik bedacht net dat ik de leeftijd van mijn dochter nog niet had aangepast, ze is net de afgelopen week 14 geworden, en dan geeft het natuurlijk geen pas om steeds maar de oude leeftijd te laten staan.
Gelukkig kon ik vanmiddag inderdaad vroeger naar huis. Dus na een korte poos lanterfanten heb ik mijn kloffie aangetrokken en ben met lichte tegenzin vertrokken. Lichte tegenzin, want mijn benen voelden een beetje zwaar, en het voelde ook alsof ik een beetje te weinig gegeten had. Dat gevoel bleef ongeveer een kilometer hangen denk ik, en toen ging het al een stuk beter. Uiteindelijk ging het eigenlijk heel lekker, en heb ik de volle twaalf geplande kilometers probleemloos gelopen. Ik had deze keer eerder last van vermoeidheid van de bovenbenen dan van mijn voeten en dat vind ik een goede ontwikkeling.
Op ChatnRun meldde Brenda dat ze me had zien lopen, en dat ze vond dat het er soepel uit zag. Dat was erg leuk om te horen, want zoals ik ook al in mijn reactie zei, ik heb eigenlijk niet echt een idee hoe mijn loopstijl er uit ziet. Een van de jongens moet er maar eens een filmpje van maken.

Na het lopen en douchen snel even wat boodschappen doen, want ik moest nog weer terug naar de zaak en omdat vrouwlief met de oudste zoon naar The Wizz was zou ik voor het eten zorgen. Gebakken aardappeltjes, snijbonen en kip cordon bleu. Eenvoudig, maar het werd wel op prijs gesteld.

De ‘reboot’ van de server verliep gelukkig ook naar wens, al moeten we natuurlijk nog even morgenochtend afwachten als iedereen er weer mee aan de slag gaat. Morgenavond weer eens volksdansen, das pas mijn tweede keer dit seizoen: een voetballende en verjarende dochter gooiden twee keer roet in het eten. Donderdag gaan we als het goed is weer eens op de baan lopen.

1 reactie

  1. Geert

    Peter,
    nog van harte gefeliciteerd met de verjaardag van je dochter.
    groeten Geert (Merle7)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2024 Onderweg

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑