Toch …

Gistermiddag kwam ik moe thuis. Nadat ik tussen de middag al gelopen had mocht ik ’s middags op de weg naar huis ook nog een forse tegenwind incasseren. Niet heel fijn, maar ja, wat was het alternatief. Naar huis moest ik toch, en om nou de hulpdiensten op te roepen om me thuis te brengen.
Vanmorgen werd behoorlijk uitgerust wakker, en wat belangrijker was, er waren geen vervelende gevolgen van het hardlopen van gisteren te merken. Uiteindelijk besloten om me toch maar in te schrijven voor de HM van aanstaande zondag. Soms moet ik mezelf forceren om iets te doen, en dit zou wel eens zo’n moment kunnen zijn.
Voor de afstand maak ik me niet veel zorgen, uiteindelijk kom ik wat betreft de loopconditie wel bij de finish. Het enige wat kan gebeuren is dat er (te) lange stukken slecht begaanbaar wegdek blijken te zijn. We zien het wel.
Ik zag dat er ook op de HM pacers (ofwel gangmakers) worden ingezet. Misschien wel een goed idee om daar aansluiting bij de zoeken, dan weet je in elk geval zeker dat je een evenwichtige race loopt.

3 reacties

 1. patrick aerts

  Steeds gemakkelijk die pacers,minstens om samen te starten en halweg kan je nog zien hoe de beentjes aanvoelen en eventueel weglopen van die pacers,zo doe ik dat toch,werk goed!

 2. Bob Stultiens

  Heel veel succes en plezier!

 3. Bertus Boco

  Maak er wat moois van zondag Peter! (-;
  Bertus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2024 Onderweg

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑