v/h Groenevalleienroute dag 10

Gisteren een rustdag gehouden op de camping van Aubigny, en de tijd goed gebruikt om na te denken over het vervolg van de reis. Want ik ben zo langzamerhand wel een beetje klaar met om de dag regenweer. En als je nou onderweg bent naar een zuidelijke bestemming kun je nog denken: straks wordt het (heel waarschijnlijk) beter. Maar aangezien deze route steeds ongeveer op dezelfde ‘hoogte’ blijft is de kans dat het weer steeds beter wordt niet zo groot. In elk geval niet als je naar de meerdaagse weersverwachtingen kijkt.

Ik wist dat Aubigny vlak bij de kruising van mijn route en de Jacobsroute lag, een mooi punt om weer een meer noordelijke koers te gaan volgen. En dat is wat ik vanmorgen gedaan heb, met lichte aarzeling weliswaar, maar nu ik op de camping van Tournai/Doornik zit is het wel prima zo. Wat ik ga doen als ik Nederland nader weet ik nog niet, jullie zullen het merken, en ik ook. 🙂

Kruispunt Groenevalleienroute – Jacobsroute:

4 reacties

 1. Adri

  België en Luxemburg lijken over een paar dagen wel beter te worden, maar ik snap dat je geduld met de weergoden een beetje op is. Vanaf vrijdag wordt het in Zeeland mooi fietsweer maar dat geldt voor heel Nederland zo te zien. Vooralsnog is ook plan C met pech omgeven.

  • Peter

   Ach, misschien ga ik in de nazomer nog wel een stukje fietsen. Toen ik de knop eenmaal had omgedraaid kon ik er ook wel in berusten.

 2. Yvonne

  Balen dat het weer niet meewerkt! Ik snap helemaal dat je klaar bent met die regen… Overigens heeft het, zoals ik eerder suggereerde, naar het Noorden te komen niet veel zin, hier vandaag ook regen… ☹️

  • Peter

   Sinds ik heb besloten weer richting Nederland te fietsen heb ik niet meer in de regen gefietst, hooguit een enkele druppel. Dus misschien breng ik het mooie weer wel mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2024 Onderweg

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑