v/h Groenevalleienroute dag 13

En ja, je gelooft het niet, maar vanochtend was het droog. Dat wil zeggen, het weer. Tent en andere spullen uiteraard niet. En het leuke was, het bleef ook droog!

Het eerste stuk, langs de Nete, was best mooi, en reed ook vlot. En eigenlijk ook het stuk tot Rijkevorsel was leuk genoeg. Daar aangekomen vond ik het tijd voor een broodje, en zie, ik vond een terras aan de achterkant van een broodjeszaak.
Toen ik na enige tijd nog geen personeel zag komen ging ik even poolshoogte nemen. Ja, ze kwam eraan. Of ik hier voor het eerst was? Nog net niet verontwaardigd. Want het was eigenlijk de bedoeling dat je aan de straatkant de zaak in ging en dan je bestelling opgaf. Nou zei ik, ik zag jullie verwijzing naar het terras, dus daar ben ik naar toe gegaan. Maar ik wil gerust… Nee, nee, dat hoefde niet, ze zou de kaart even pakken. Verder geen probleem, maar ze wou duidelijk haar punt even maken.

Het stuk na Rijkevorsel is niet veel aan, tot ik mbv Maps een andere route naar de camping vond. Die volgde een mooi pad langs de Mark. Na krap 75 km was ik op de camping. Ik was (we waren) hier al eerder. Fijne rustige sfeer. En een pannenkoekenrestaurant op drie km afstand! Daar ben ik wandelend op werkbezoek geweest.

 

1 reactie

  1. Yvonne

    Vervelend werk heb jij zeg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2024 Onderweg

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑