Vanochtend lag ik al half wakker me af te vragen of de wekker nou wel of niet was gegaan. H’m, tien voor vijf, dat is wel heel vroeg. Een half uur later ging de wekker wel. Even twijfelen tussen shirt met korte en lange mouwen, maar volgens teletekst was het een graad of vijf, dan zijn korte mouwen lang genoeg. Dus thermoshirtje, shirt met korte mouwen, dun jack tegen de wind (die er nauwelijks was) en mijn ‘kerstboomverlichting’ (dwz hesje met 9 knipperende ledjes voor en 9 ledjes achter).
De bedoeling was een kleine 2 km inlopen, dan 10 X 200m interval, met telkens 200m rustig lopen tussendoor, en tot slot weer die kleine 2 km terug.
Het lopen verliep goed, eerst een beetje stijf natuurlijk, maar dat is niet ongebruikelijk als je net je bed uit komt, allengs liep ik soepeler. Ik had nog wel een verschil van mening met de S410, want volgens mij hadden we na het inlopen moeten overstappen op de intervals, maar hij bleef de hele tijd volhouden dat ik nog met de warming up bezig was. Nou heeft-ie alle laps wel goed geregistreerd, dus verder geen probleem, maar raar vond ik het wel. ’s Kijken of ik het boekje verkeerd gelezen/begrepen heb.
Om kwart voor zeven was ik weer thuis, thee gemaakt, loopadministratie bijgewerkt, gedoucht, gegeten, en dochterlief naar school vergezeld. Om kwart voor negen op mijn werk, net zo laat als anders op dinsdag, maar nu met een kleine 8 km training achter de rug. Dat voelt wel heel lekker, eigenlijk kan de dag zo niet meer stuk.