week 1 woensdag (6 km; 7,7 C; droog)

Afgelopen zondag eindigde ik met een pijnlijke linkerknie. Schrik! Dat kan toch helemaal niet?
Toen ik maandag naar mijn werk fietste kon ik die knie nog behoorlijk voelen, en de laatste kilometers werd het ronduit vervelend. ’s Middags naar huis fietsend had ik er minder last van, en toen ik gisterochtend naar mijn werk fietste voelde ik (bijna) niks meer. In overleg met Tiny besloot ik mijn training van dinsdag een dag uit te stellen en de eerste training zou ik halveren.

Vandaag was het dan zover, hoe zou het gaan? Nou, het ging prima. Ik heb helemaal niets gevoeld van de knie. Ik blijf uiteraard waakzaam, maar ik ben toch wel behoorlijk gerustgesteld.

Wel irritant was dat mijn Garmin FR305 meteen na de start meldde dat de “battery low” was. En daarna ging hij gewoon uit. Volgens mij had hij eergisteren nog een dag aan de PC gehangen en stond er op het schermpje dat het laden gereed was toen ik hem pakte. Hopelijk wordt dit niet structureel. Nu was het deze keer niet zo erg. Ik ken deze omgeving, ik had besloten om een km of zes te gaan lopen, en ik wist waar dan mijn keerpunt moest zijn.

Oh ik vergeet het BV-aspect nog. Van de 6 km heb ik alleen de eerste op de Sockwa’s gelopen, de rest op blote voeten. Het handige van de Sockwa’s is dat je ze daarna makkelijk in je jaszak kan proppen.

2 reacties

  1. Jan

    Waar jij Sockwa’s gebruikt, heb ik spaanse sloffen, ik ben wel heel benieuwd naar de reactie als ik zondag 1 minuut voor de start die spaanse sloffen uittrek en tussen m’n broekband prop.

    Mocht het hopeloos worden met je Garmin, kijk even naar deze:
    http://www.jimandkatrin.com/CodeBlog/post/Forerunner-305-Battery-Replacement.aspx

  2. Tiny

    Beter last van de Garmin dan van je knie!! Zo te lezen ging dat goed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2024 Onderweg

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑