De spierpijn na afgelopen zondag viel alles mee. Eindelijk eens niet te veel gedaan na een langere periode van niet hardlopen. Vandaag 'mocht' ik weer, en ik had er zin in. Kleding als zondag: short en shirt met korte mouwen. Ik startte tegen de wind in en dat was de eerste halve km aan de frisse kant. Toch had ik niet warmer gekleed moeten zijn, dat was beslist te warm geweest. Al met al een lekker loopje gedaan.

Ik kan wel merken dat het blotevoetenwerk wat te lijden heeft gehad van de winter. Net even wat gevoeliger dan ik gewend was. Dat zal snel genoeg weer goed komen. Ik loop ook buiten het hardlopen om al weer heel veel op blote voeten, en dat is met het huidige weertype echt heerlijk.

Met de gezondheid gaat het redelijk goed. Na een 'koliekje' vorige week dinsdag is het verder rustig gebleven. Ik hoef niet echt vetarm te eten, maar ik moet er wel voorzichtig mee zijn, dat voel ik wel. Gisteren met het ziekenhuis gebeld of ze al wisten wanneer ik onder het mes moet. Dat bleek niet het geval. Of ze wisten het wel maar wilden het niet zeggen. 🙂
Als je op internet de informatie over galblaasoperaties (ook wel cholecystectomie genoemd) leest, en dan met name de patientenforums, dan word je daar nou niet echt vrolijk van. Er blijkt veel mis te kunnen gaan. Tijdens de operatie, maar ook daarna. Ik weet dat het een operatie is die veel gedaan wordt, en ik weet ook dat mensen die geen klachten hebben meestal niet op forums schrijven, maar vrolijkmakend is het niet.

Nou, wel erg van het blotevoetenthema afgeweken, maar dat mag ook wel eens een keer.
In principe donderdag weer lopen.