Op deze manier wordt het natuurlijk helemaal niks met mijn hardloopcarrière. Niet dat ik daar zulke hoge verwachtingen van heb, maar iets serieuzer mag ik het toch wel nemen. Druk, druk, druk en koud, koud, koud, dat is ongeveer de samenvatting van de smoezen.
Vandaag wel druk, maar niet koud, dus onvoldoende om het weer uit te stellen. Samen met mijn nieuwe fototoestel op pad gegaan. Zo nu en dan even op of door de knieën om een plaatje te maken.
Klhoefblad_20100316
Van Klein Hoefblad word ik altijd erg blij. Het geeft nog meer dan allerlei bolgewassen aan dat het warmer aan het worden is.

Het lopen ging goed trouwens. In het begin deed mijn hartslagmeter een beetje raar. Eerst vrij hoog, daarna een tijdje extreem laag. Na een minuut of wat gaf hij iets aan wat mij normaal leek. Ik zal hem de volgende keer nog wat natter maken, kijken of dat helpt.