week 11 vrijdag (8,6 km; 9,1 C; ZW4; bewolkt)

Effe snel, want ik heb niet veel tijd. Ik heb ook niet de volle geplande tijd van de training gelopen, (moest zijn 60′, werd krap 55′) maar beter zo dan helemaal niks.Op het programma stond lopen in DL2, afgewisseld met elk kwartier 1 minuut op DL3. Dat ging eigenlijk helemaal niet zo slecht.

Volgende training is aanstaande zondag de Veluwetwitrun. Ik loop daar 20 km. Daar zie ik wel een beetje tegenop, ik ben als de dood een blok aan het been te worden en daar heb ik een hekel aan, maar goed, als je het nooit probeert weet je het niet ook. Ik zal in elk geval de route in mijn Garmin zetten, dan kan ik ook op eigen gelegenheid het eindpunt weer vinden.
Ben ook benieuwd hoe ik, als asfaltjunkie, lopen over de Veluwe ga ervaren, misschien wil ik daarna nooit meer anders.

3 reacties

 1. jan

  Ach ik loop lekker met je op Peter. Waarschijnlijk weinig op blote voeten. Ik heb me voor de 30 opgeven, maar heb dit jaar nog nauwelijks meer dan 20 aan één stuk gelopen.
  Over het algemeen lukt het al kletsend en met de pauzes tussendoor wel met dit soort loopjes.

 2. Yvonne

  No Worries !! Die 20 km kun je best lopen !! Heb vertrouwen in jezelf en op de Veluwe lopen is lekker zacht voor je voetjes !!
  Succes en veel plezier morgen 🙂
  Yvonne

 3. Ingeping75

  Je hebt de 20 km prima volbracht!
  Dat je asfaltjunky bent daar was niets van te merken.
  Je leek wel in je element!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2024 Onderweg

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑