week 13 dinsdag (9,7 km; 14,5 C; N2; zonnig)

Sinds woensdag niet gelopen. Een combi van geen tijd en geen zin. Ik kan het me nu nog permitteren, naarmate Amsterdam dichterbij komt moet ik meer tijd maken en geen zin is er dan niet bij.
Over de training kunnen we kort zijn. Het is gewoon lekker om in een korte broek en een hemdje langs in de zon ’s heren wegen te lopen. Geen pijntjes of andere ongemakken en mijn voeten droegen mij waarheen ik ze voerde. Bij de eerstvolgende aanval van ‘geen zin’ hier nog maar eens aan terugdenken.

2 reacties

  1. martin

    Geen zin? Je kan het me de volgende keer eventueel melden, wellicht helpt een subtiel zetje van mijn kant je dan..

  2. jan

    Snap je niet Peter, het is zo gruwelijk ideaal weer, dan moet het toch vanzelf gaan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2024 Onderweg

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑