week 13 vrijdag (10,3 km; 8,6 C; NW3; bewolkt)

Als het om het weer gaat was dit een erg groot verschil met afgelopen dinsdag. Liep ik toen nog alleen in een hemdje (en een short uiteraard), nu was het gewoon weer een shirt met korte mouwen en een dun jack. De bedoeling was 60′ DL2, en dat is goed geslaagd. Samen met een stukje in- en uitlopen kom ik dan aan 10,3 km.
Ik heb eigenlijk iets te snel gelopen, maar niet zoveel dat het de bedoeling van de training dwars zat. De voeten voelden prima, en ook verder nauwelijks klachten.

Ik heb inmiddels besloten om zondag niet mee te doen aan de Dwars door Dordt-loop. Met de ongelijke klinkerbestrating en kinderkopjes vind ik het risico van een blessure te groot, en dat vind ik het niet waard. In plaats daarvan 1h45′ lange duurloop, misschien ook wel zo leuk.

3 reacties

 1. Jan

  Dipje lijkt weer over !

  • Peter

   Mijn dipjes zijn erg onvoorspelbaar. 🙂 Ik zal er eens een stukje aan wijden.

 2. Tiny

  Je zou er weer bijna koude voeten van krijgen zo is het weer veranderd;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2024 Onderweg

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑