week 14 dinsdag (13,3 km; 12,0 C; droog)

Voor het eerst dit jaar in short en hemd gelopen. Je krijgt er zowaar een zomers gevoel bij, en dan is het nog maar een graad of twaalf. Mijn tekort aan kilometers van gisteren heb ik ruimschoots gecompenseerd, ruim dertien kilometer is weer een mooie stap in de goede richting. Op het laatst was ik wel wat moe, en omdat er ook wel wat stukken in de route zaten met vrij ruwe wegoppervlakten waren mijn voeten op het laatst wel wat gevoelig. Ik was ook nog zo stom om mijn linkervoet een keer niet goed op te tillen en toen schampte mijn grote teen over de grond: au! Alleen een schaafwondje, dus de schade valt mee.

Al met al reden voor tevredenheid over de maand maart. In totaal 144,4 km gelopen in 15 trainingen.

1 reactie

  1. Patrick Aerts

    Mooi traingsarbeid in maart! ik kom er zeker niet aan,doch nog even en mag gaan taperen!
    grt
    Patrick

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2024 Onderweg

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑