week 14 dinsdag (8,8 km; 13,0 C; NW2; zonnig)

Via de IJsselmondse Randweg, door IJsselmonde naar het fietspad langs de A16, en dan met een slingertje weer terug. Lekker weer, gelukkig had ik na enige aarzeling mijn jack achtergelaten, en het shirt met korte mouwen had ook best wel een shirt zonder mouwen mogen zijn.
Minder mooi was dat ik noodzakelijkerwijs vlak langs de plek kwam waar een fietser net door ambulancepersoneel werd behandeld. Hoe ernstig het was, en wat er gebeurd was weet ik niet, maar de ambulance kwam later met hoge snelheid en met sirenes langs dus het leek wel ernstig. Hopelijk geen fatale verwondingen.
Mijn achillespees, die na een poosje stilzitten gevoelig en stijf is, laat zich tijdens het hardlopen niet voelen. Het valt nog niet mee om regelmatig aan de trapoefening te denken, maar regelmatig excentrisch rekken is volgens mij wel belangrijk.

2 reacties

  1. Tiny

    Wel in de gaten blijven houden die achillespezen.

  2. jan

    Tot een jaar of wat geleden woonden mijn schoonouders in IJsselmonde, jammer dat dat niet meer zo is – had ik met je mee kunnen lopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2024 Onderweg

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑