week 14 vrijdag (10,0 km; 9,8 C; NW2; zonnig)

Dat is het nadeel van niet blind kunnen typen, je hebt het soms niet door als je je eigen schrijfsels aan het vernaggelen bent. Het gebeurt me niet vaak, maar deze keer was ik zomaar ineens mijn stukje, dat al bijna klaar was, helemaal kwijt. Ik moet dus maar wat vaker “Opslaan als concept” doen. Het wordt nu een wat korter stukje.

Kort samengevat: het was lekker weer, maar het lopen ging bij de hogere tempo’s niet vanzelf. Dat geeft dan uiteindelijk wel weer voldoening, dus geen klachten wat mij betreft.
Volgende keer meer. 🙂

1 reactie

  1. jan

    Kort samengevat commentaar: Prettige Pasen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2024 Onderweg

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑