week 17 zondag (15,0 km; 15,0 C; droog)

Nadat het de hele ochtend geregend had, en ik bovendien de London marathon die op TV was als smoes kon gebruiken werd het zowaar rond een uur of een droog. Ik wist dat dat ik het met een jack aan de warm zou gaan krijgen, dus alleen in korte broek en shirt met korte mouwen ging ik op pad. Ik kan wel zeggen dat ik heerlijk gelopen heb, met een mooie variatie aan wegbedekkingen. Op het laatst twijfelde ik of ik er nog een extra stukje aan vast zou knopen, maar ik had ‘beloofd’ ongeveer 1,5 uur weg te zullen blijven, en daar heb ik me maar aan gehouden. Maar kwa voeten en conditie had het gekund!

1 reactie

  1. Bertus Boco

    Dat begint er op te lijken Peter! 15 km. is al een mooie stap verder. Succes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2024 Onderweg

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑