Het lijkt soms wel of ik het hardlopen makkelijker met mijn werk dan met thuis zijn kan combineren. De afgelopen twee dagen niet gewerkt en ook niet gelopen. Vandaag ook niet gewerkt, maar toch maar wel weer eens gelopen. Ik had wat variaties op een route bedacht en ik zou onderweg wel zien. Op het punt dat ik moest kiezen tussen 12 en 17,5 koos ik toch voor het eerste, vooral omdat ik bang was dat (voor de kenners) de Zeedijk vanaf de Kop van het Land te veel van losse steenslag voorzien zou zijn. Door voor de 12 te kiezen sneed ik daar een stuk van af. Een aangename verrassing was dat de Zeedijk vanaf het moment dat ik er nu op kwam een heerlijk glad wegdek bleek te hebben. Misschien mede daardoor besloot ik een km voor ik weer thuis was nog een extra omweg in te lassen waardoor ik uiteindelijk op 13,7 km uit kwam. Het was heerlijk weer om te lopen (voor sommige misschien te warm, maar ik vind dit heerlijk) en de benen  voelden goed.