Tweehonderdjes gelopen, maar dan op tijd. Daarmee bedoel ik dat ik bij gebrek aan afstandsmarkeringen een vaste tijd loop, 1 minuut in dit geval, afgewisseld met een wandel-dribbel-wandelpauze van 2,5 minuut. In totaal tien keer, voorafgegaan en afgesloten met twee km in- resp. uitlopen.
Ik weet dat de stukken langer zijn dan tweehonderd meter, maar anders wordt het gereken me te ingewikkeld, en bovendien ben ik geen kniesoor. In totaal 9,5 km gelopen en het ging reuze lekker.

Toen ik op de terugweg was kwamen er uit een zijpad een moeder met een meisje van een jaar of zes aangewandeld. Toen mijn interval-route ‘op’ was, maar mijn intervallen nog niet klaar ben ik omgekeerd om er nog een stukje aan te plakken. Toen kwam ik moeder en dochter nogmaals tegen, en dochterlief liep inmiddels op blote voeten!