week 16 woensdag (9,0 km; 22,0 C; droog)

In verband met de volksdans (dat vraagt al genoeg energie) loop ik meestal niet op woensdag, maar het weer zag er zo aanlokkelijk uit dat ik het toch niet kon laten. Ik had een nieuwe route uitgezet richting IJsselmonde tot vlak bij het Feijenoord Stadion. In totaal was het een wisselduurloop van 9 km. Het viel me wat tegen. Stukken van de route waren nogal ruig (maar dat is misschien juist wel goed, bij wedstrijden heb je het parcours ook niet zelf voor het kiezen), maar ik had vooral last van de warmte. Normaal kan ik daar wel vrij goed tegen, maar het viel me zwaar deze keer. Uiteraard wel voldoening dat het volbracht is.

1 reactie

  1. Patrick Aerts

    Toch mooi gedaan en een geacidenteerde ondergrond moet je ook al eens doen,soort masage voor alle spiertjes,ik kan ook slecht tegen de warmte,maar we zijn het ook nog niet gewoon,zal beteren:-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2024 Onderweg

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑