week 16 woensdag (4,5 km; 10,0 C; half bewolkt)

Vorige week dinsdag de laatste lange duurloop waarna de linker achillespees begon op te spelen, zie het stukje hieronder. Aangezien ik ’toestemming’ heb om beperkt en rustig te gaan hardlopen ben ik er in de lunchpauze op uitgegaan.
Ik heb 3 keer  1,5 km rustig gelopen waarvan steeds de laatste 100 meter wandelend. Bij de aanvang was de pees wat gevoelig en stijf, bij de derde serie was dat nagenoeg verdwenen. Het liefst had ik natuurlijk helemaal niks gevoeld, maar het feit dat het niet echt pijnlijk was moet ik misschien maar als positief duiden. Vrijdag de volgende sessie.

2 reacties

  1. jan

    Leiden is nog niet in last!

  2. Tiny

    Doe gewoon voorzichtig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2024 Onderweg

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑