week 18 dinsdag (6,7 km; 17,0 C; zonnig)

Na de heftige buien van vanochtend knapte het toch nog heel aardig op, en met een zonnetje bij 17° was het een mooi plan om hardlopend de lunchpauze door te brengen. Er waren vandaag gelukkig geen scootmobilisten die gered moesten worden en kon ik meteen aan de training beginnen. De eerste vijf minuten een wat stijve achilespees, daarna niets meer gevoeld. Volgens het inmiddels vaste stramien van 5 minuten hardlopen/1 minuut wandelen liep ik met 180 p/min een van mijn routes hier in de buurt. Van tevoren de trapoefening gedaan, straks nog weer een keer.

2 reacties

  1. jan

    Je maakt me nieuwsgierig lukt het met deze interval die 10k in Tilburg te lopen?

  2. Max

    @ peter: ha, volgens mij ben jij inmiddels ook gewoon aan het Jeff Galloway-en 🙂 RWR is the secret.

    @ Jan: je kunt heel ver komen met Run/Walk/Run. Ik loop zelf mijn duurlopen op 7 minuten lopen en 15 a 30 seconden stevig doorwandelen. Ik deed de halve marathon in Berlijn en Utrecht (die ik als DL deed) er ook mee. Mijn tempo ligt daarbij een stuk hoger dan bij een run aan één stuk en je bent totaal n iet vermoeid. Op mijn weblog vind je eventueel meer erover, en google is your friend 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2024 Onderweg

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑