Terwijl mijn PC een leven als een oordeel maakt (de BIOS piept continu, om en om hoog en laag) probeer ik nog even een verslagje van vanmorgen te maken. De PC is een jaar of zeven uit, en dit is denk ik zijn niet zo subtiele manier van duidelijk maken dat hij aan vervanging toe is.

Nadat ik dinsdag 6 en vrijdag 8 kilometer gelopen had was het vandaag uiteraard de dag voor de 10 km. Deze afstand had ik sinds 20 maart niet meer gelopen! Het ging eigenlijk prima. Ik dacht dat het fris zou zijn, dus ik begon met een jack over mijn shirt met korte mouwen, maar daar kreeg ik na nauwelijks een kilometer eigenlijk al spijt van. Heb dus 9 kilometer met dat jackje in mijn handen gelopen. Dat was jammer. Wel goed was dat de nieuwe zonnebril die ik gisteren voor krap 15 euro bij Perry kocht prima beviel. Zit goed vast op mijn hoofd zonder dat het een beklemd gevoel geeft. Voor die prijs een goede deal.

Het was een lekker loopweekje. Het gaat weer ergens op lijken. Komend weekend ben ik weg en niet in de gelegenheid om te gaan hardlopen. Eens kijken wat we de andre vijf dagen van de week voor elkaar kunnen krijgen.