Na een weekje rust (ietwat overdreven lang) vandaag het programma weer opgepakt. Na het werk naar huis gelopen. De eerste helft ging prima, de tweede helft was wat lastiger. Wat darmkrampen zo nu en dan (even een stukje wandelen, dan ging het wel weer), en bij mijn rechtervoet ontstond een gevoelig stukje aan de buitenkant. Of ik nu iets te hard een steentje heb geraakt, wat te veel op de buitenrand heb gelopen of nog wat anders weet ik niet, maar het liep lastig. Voor ik uit Ridderkerk vertrok hield ik de optie "morgenochtend weer lopend terug" nog open, nu is duidelijk dat dat erg onverstandig zou zijn. Ik ga zeker niet eerder dan donderdag lopen, en in geval van twijfel zelfs pas op vrijdag.

Een ander punt is dat ik bij dat woon-werk-lopen toch wel iets nodig heb om wat spulletjes in te vervoeren. Dat kan dan wellicht mooi gecombineerd worden met een andere behoefte die ik vandaag voelde: iets te drinken. Ik ga achter iets als een Camelbak aan.
Wat wil ik kunnen meenemen: sleutels, pasjes, geld, fototoestel, telefoon en een dun jackje. En dan dus ook nog het drinken.

Camelbak_rogue_2
Deze lijkt me wel wat, maar ik wil hem eigenlijk wel eerst ‘passen’ voor ik hem koop, dus bestellen via een webshop is dan misschien niet zo handig.