Met mijn interval schema (inlopen, 10X200m plus 200m rust, uitlopen) klaar in mijn FR305 ging ik op pad. "Batterijspanning laag" zei het schermpje. Ach, dat had-ie wel eens vaker gezet. Maar voor ik de eerste kilometer gelopen had werd het scherm blank.

Op je gevoel intervallen kan misschien ook, maar daar zal ik dan wel te weinig gevoel voor hebben. Ik had er geen zin in, in elk geval. Dus werd het een loopje van 4 km heenweg en weer 4 km terug. Evenzogoed lekker om te doen. Een goede manier om even je werk los te laten.

Overigens stond ik wel te kijken van die lage batterijspanning. Ik had na de duurloop van zondag het apparaat nog aan de PC gehad. Misschioen niet lang genoeg, of misschien stond hij niet uit toen ik de PC afsloot. Ik hoop in elk geval dat de batterij/accu niet naar de gloria is, dat zou al erg snel zijn.