Afgelopen weekend was ik aan het kamperen met de volksdansclub bij de kampeerboerderij "Het Kraanven" in Loon op Zand. Op zaterdag ben ik even ontsnapt en heb ik een rondje door het bos gelopen. Eerst vanaf het Kraanven terug naar de MiddenBrabantweg, die overgestoken en dan door het gebied van de Loonse en Drunense Duinen. Linksaf, parallel aan de zojuist gekruiste weg, maar wel zover er van af dat je hem niet zag en hoorde. Wat is het heerlijk om in zo’n bos te lopen. Dat mis ik echt in de omgeving van Dordt. Bij elkaar zal het een rondje van een km of tien geweest zijn. Wat ik een beetje vreesde gebeurde, na zo’n zeven km kwam ik op een zeer lastig te belopen fietspad. De keuze was doorgaan, of weer zeven km terug. Dat laatste vond ik te lang gaag duren, dus toch maar doorgegaan. Erover, voor zover het ging, over de graskant als het er was, en anders even een stukje wandelen. Niet verkeerd voor de ontwikkeling van het loopvermogen, maar qua timing wat onhandig. Toch wel een voldaan gevoel toen ik weer terug was, en ik kon ’s avonds toch nog dansen. (Op blote voeten ja)