week 24 vrijdag (3,0 km; 17,0 C; zonnig)

Vandaag dus 1-1-1-1-1-1-1-1, oftewel, 1 minuut hardlopen, afgewisseld met 2 minuten wandelen. Van tevoren mijn Garmin aangepast, maar helaas vergat ik de wandeltijd aan te passen, dus ik dreigde steeds 3 minuten te gaan wandelen ipv 2. Nou wandel ik wel graag, maar ik had hier toch geen zin in. Dus overgestapt op handmatig klokken, en dan merk je pas hoe kort 1 minuut eigenlijk is. Een paar keer werd het wel een heel royale minuut.
Ik heb de neiging om er nog 1 of 2 extra herhalingen aan toe te voegen weten te onderdrukken. Het voelt nu, een uur later, wel wat stijf, dus dat is waarschijnlijk maar goed ook.
Zondag wordt het 1-2-1-2-1 met weer 3 minuten wandelpauze ertussen.

2 reacties

  1. Jan

    1-1-1-1-1-1-1-1 ==> lang leve de verkennerspas: http://johannesdeloper.punt.nl/content/2012/09/de-verkennerspas–weer-eens-uit-de-oude-doos

    • Peter

      Ha, ha, ja, daar heeft het veel van weg. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2024 Onderweg

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑