Vorige week op cursus geweest bij mijn ex-werkgever in de Meern. Lange dagen, en 's avonds ook allerlei afspraken, dus van lopen kwam helemaal niets terecht. Werd er bijna chagrijnig van, maar ik heb me weten te beheersen. (Geloof ik.)

Ik had het plan om gisteren uit het werk naar huis te gaan lopen, maar activiteiten liepen uit, en toen vond ik het te laat worden. Daarom niet getreurd, vanochtend mocht ook. Het leek wel wat fris (6 graden in Rotterdam zei Teletekst), en daarom maar een jack aan. Met mijn nieuwe rugzakje op de rug op pad. Eerst maar rustig aan, kwart voor zes is nog best vroeg, alle spieren moesten nog een beetje op gang komen.
Een man die mij onderweg aansprak wilde niet van me aannemen dat het zo zonder schoenen veel lekkerder liep. Hoofdschuddend fietste hij verder.

Het jack verdween voor ik op de helft was in mijn rugzak, ondanks de betrekkelijk lage temperatuur was het warm zat. Fijn zo'n rugzakje, en beslist niet hinderlijk.