week 25 zondag (12,7 km; 21 C; zonnig)

Om even na half negen stapte ik in de auto, op weg naar de ontmoeting met een aantal andere blotevoetenlopers. Marco (blotevoetenloper.web-log.nl) had ons uitgenodigd om eens een stukje mee te lopen door zijn loopgebied. De instructies hoe er te komen waren duidelijk, maar helaas was ik erg gefixeerd op een bordje waarop “Het Wed” zou staan, en dat was er niet. Daardoor reed ik voorbij de plaats waar ik moest zijn, en kon vijf minuten later, bijna in Bloemendaal aan Zee, aansluiten bij de file met strandgangers. De plek waar ik mijn u-bocht kon maken was in zicht, maar toch duurde het nog een poos voor ik het ook daadwerkelijk bereikte.

Inmiddels had ik telefonisch contact gehad met Marco, en het was me nu helemaal duidelijk waar ik moest zijn. Toen ik aankwam waren Marco, Martin en Keimpe al aanwezig, en niet lang daarna kwamen ook George en Joost aan, en daarmee waren we compleet. We maakten een prachtige tocht door de duinen, langs het Wed, langs het vogelmeer, tot aan het strand. Na een eindje langs en in de zee gelopen te hebben trokken we de duinen weer in voor de terugtocht.

Ik merkte wel dat mijn conditie nog niet is wat hij zijn moest, vaak sukkelde ik een beetje achteraan. Dat zat hem vooral in het heuvelachtige van het duingebied, dat ben ik natuurlijk ook totaal niet gewend. Misschien toch maar eens wat vaker wat viaducten e.d. tijdens mijn trainingen meepakken.

Tijdens het lopen, maar ook tijdens de nazit veel ervaringen uitgewisseld. Het was al met al erg gezellig, en zeker voor herhaling vatbaar. Voorlopig is het plan dat we op 2 oktober in de ‘achtertuin’ van Martin, t.w. de Utrechtse heuvelrug, gaan lopen.

Verder, even ‘off topic’, ben ik de afgelopen week bezig geweest met de vervanging van dit web-log. Ik wil niet meer afhankelijk van derden zijn. Ik heb nu dus mijn eigen domein (www.dijkloper.nl) en daar staat al een WordPress weblog geinstalleerd die zover ik heb kunnen zien, na conversie, helemaal bij is. Als je een wilt kijken: www.dijkloper.nl/wordpress . Nog even en mijn huidige weblog gaat verdwijnen.

1 reactie

  1. Annebet

    Yooo papaaaaa!!!!!
    Wat een ongelofelijkebmooie nieuwe website heb je gemaakt, knap gedaan.
    Nu nog aan heel de wereld meedelen 🙂
    xxx annebet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2024 Onderweg

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑