Net toen ik wilde gaan lopen aan het eind van de middag werd het heel donker, en begon het hard te waaien. Nou heb ik niks tegen regen en wind, maar onweer terwijl je in de open ruimte loopt, daar heb ik het niet zo op. Uiteindelijk regende het nauwelijks en onweer heb ik ook niet gezien/gehoord, maar goed, een uur later ben ik dan toch op pad gegaan.
Het was weer een poosje geleden dat ik in Dordt liep, het is veel woon-werkverkeer momenteel. (Let wel, ik zeg hier niet dat ik veel loop) Ik liep lekker en soepel, niet te ver, want morgen wil ik ook nog naar of van mijn werk lopen, daar ben ik nog niet helemaal uit. Als ik nou van mijn werk loop kan ik er woensdag ook weer naar toe lopen en heb ik toch mooi een treinkaartje uitgespaard. 🙂 Ik moet alleen nog even bekijken of de verwachting voor morgenmiddag niet te warm is.

Quote van de dag (meisje van jaar of 16/17): "Meneer! Doet dat niet ontzettend zeer?"