Vandaag weer intervallen gelopen. Tienmaal 400m (plus 400m wandelen-dribbelen-wandelen als pauze). En dan natuurlijk nog 2,7 km heen, en weer 2,7 km terug.
Toen ik mijn eerste 400m liep kwam ik langs een paardenveldje dat bij de manege aan de andere kant van de hoort. Daar waren een vrouw plus een meisje van een jaar of 14-15 bezig, en toen ik hen passeerde hoorde ik het meisje duidelijk een proestend geluid maken. Hoewel ik dat natuurlijk wel gewend ben, en me er meestal niet veel van aantrek ergerde het me deze keer toch een beetje.

Maar o verrassing, toen ik dribbelend terug kwam van de tweede of derde keer vroeg het meisje of ze me wat mocht vragen. Okee zei ik, maar dan moet je wel meelopen. Dat deed ze, en op haar slippers dribbelde ze mee en hoorde me uit over het waarom van het lopen op blote voeten. Ze bleef het raar vinden, maar was wel geinteresseerd, en dat nam me wel weer erg voor haar in. Weg ergernis. 😉

Ik heb lekker gelopen, al was het een beetje drukkend warm. De temperatuur was niet eens zo heel hoog, maar de luchtvochtigheid was denk ik hoger dan de vorige keer.