week 29 donderdag (13,7 km; 14,0 C; droog)

Het ging gisteren met mijn licht gekneusde teen dusdanig veel beter dat ik het idee had dat ik vanmorgen wel weer eens naar mijn werk kon gaan lopen. De eerste kilometer voelde zo zwaar dat ik niet het idee had dat ik het ging halen, maar door ervaring wijs geworden weet ik dat dat vaak weer over gaat. En ja, zo ook vanmorgen. Per saldo lekker gelopen, en blij dat mijn teen weer gezond genoeg is om mee te kunnen lopen.

1 reactie

  1. martin

    Dag Peter,
    Wij hebben elkaar vorig jaar ontmoet tijdens de 7 heuvelenloop in Nijmegen, waar we als bvlopers na afloop ervaringen hebben uitgewisseld.Ik had me toen al aangemeld voor het blote voeten forum van chat ’n run onder de naam de struiner. Het is me niet gelukt om ooit een bericht op het forum te plaatsen omdat de berichten die ik schreef op een miraculeuze wijze in de cyberspace verdwenen. Bij vlagen heb ik wel iets te melden over mijn ervaringen, maar om bovengenoemde reden heb ik na een aantal pogingen niets meer ondernomen. Zou jij mij kunnen vertellen wat ik moet doen om de berichten op het forum geplaatst te krijgen? Je doet mij er een groot plezier mee. Met een vriendelijke groet, Martin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2024 Onderweg

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑